Isključena mogućnost prodaje Svetog Stefana i Miločera

Bez autora
Jul 22 2012

Hotel Sveti Stefan, koji predstavlja značajan spomenik kulture je pod ugovorom o zakupu i Vlada isključuje svaku mogućnost njegove privatizacije, kao i vile Miločer. Hotel Sveti Stefan je pod ugovorom o zakupu, predstavlja spomenik kulture, od velikog je značaja za našu zemlju i Vlada isključuje svaku mogućnost privatizacije pomenutog hotela i vile Miločer. Procedura podjele kompanije zahtijeva razmatranje od Borda direktora Budvanske rivijere, nakon čega bi se takav materijal proslijedio Vladi na razmatranje. Ukoliko bi došlo do ovakve odluke, u daljem bi bilo neophodno tražiti ozbiljnog strateškog partnera za ulaganje u djelove kompanije koji bi bili predmet privatizacije.

Isključena mogućnost prodaje Svetog Stefana i MiločeraHotel Sveti Stefan, koji predstavlja značajan spomenik kulture je pod ugovorom o zakupu i Vlada isključuje svaku mogućnost njegove privatizacije, kao i vile Miločer, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

- Hotel Sveti Stefan je pod ugovorom o zakupu, predstavlja spomenik kulture, od velikog je značaja za našu zemlju i Vlada isključuje svaku mogućnost privatizacije pomenutog hotela i vile Miločer, saopšteno je iz Ministarstva.

U pojašnjenju iz ministarstva se dodaje da procedura podjele kompanije zahtijeva razmatranje od Borda direktora Budvanske rivijere, nakon čega bi se takav materijal proslijedio Vladi na razmatranje.

- Ukoliko bi došlo do ovakve odluke, u daljem bi bilo neophodno tražiti ozbiljnog strateškog partnera za ulaganje u djelove kompanije koji bi bili predmet privatizacije, naveli su iz Ministarstva.

- Imajući u vidu činjenicu da je ugovor o zakupu i dalje na snazi, ali i stav da država nema ambicija ni u dugom roku da privatizuje Sveti Stefan i vilu Miločer, precizirali su iz Ministarstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik